The Ultimate Guide till att använda blekning strips

crest teeth whitening strip

The Ultimate Guide till att använda blekning strips

Använda Whitening strips korrekt

 

Whitening dina tänder kan ha en fantastisk inverkan på ditt liv, men bara om du gör det rätt. Här är vår guide om hur man får ut det mesta av Whitening strips.

  Enligt oral Health Foundation, nästan hälften av befolkningen i Förenade kungariket är missnöjda med sina tänder. Av de 48 procent som medgav att vara missnöjda med sina tänder, 64 procent sade att de ogillade hur missfärgade deras tänder är. Gulnade eller på annat sätt missfärgade tänder är ett allvarligt problem i Storbritannien. Från soda och rödvin till kaffe och sötsaker, verkar det som om varje mat och dryck som vi åtnjuter sannolikt kommer att göra denna missfärgning värre. Du kan ge upp din favoritmat och dryck för att hålla tänderna vitare. Men inte bara är det tufft, men det kan inte heller vara helt effektivt. Om dina tänder redan är missfärgade, eller om du inte tar ordentlig hand om dina tänder, de kommer fortfarande att missfärgas. Istället behöver du en blekning behandling för att hjälpa till att vända skadan. Du kan spendera hundratals dollar besöker en tandläkare som specialiserat sig på blekning behandlingar. Eller så kan du spara tid och pengar med Whitening strips.

Varför Whitening strips är ett bra alternativ

Enbart i Förenade kungariket spenderas flera miljarder dollar varje år på tandvårds behandlingar. Professionella blekning behandlingar kan vara dyrt. Vissa kan vara flera hundra eller till och med tusentals dollar. De kräver också många besök till en tandläkare kontor, vilket innebär ledighet arbete och pengar som spenderas på transporter. Men Crest Whitening Strip behandlingar kan tillämpas i bekvämligheten av ditt hem. Du kan tillämpa dem innan sängen eller på morgonen som du gör dig redo för arbete, och inte oroa dig för att ta ledigt för behandlingar. För många människor, besök till någon form av läkare är en stressig upplevelse. Tandläkare är ännu värre. Om dina tänder är missfärgade, kan du bli generad att se en tandläkare. Du kan oroa dig att de kommer att kritisera din borsta vanor eller berätta för dig att ändra din kost. Crest Whitening strips gör det enkelt att bleka tänderna på egen hand. På så sätt nästa gång du besöker en tandläkare, behöver du inte oroa dig för utseendet på dina tänder.

Hur väljer du rätt blekning Strip behandling?

Precis som det finns många olika typer av tandkräm, det finns flera olika blekning Strip behandlingar. Om du har ont om tid, Crest ’ s 1 HR Express kan vara ett utmärkt val för dig. Dessa blekning remsor är kvar i en timme. Men de ger snabb, effektiv blekning. Om du gör sista minuten-planer för ett datum eller middag, eller även om du bestämmer dig för att dina tänder ser gult precis innan en stor händelse, kan dessa hjälpa. Om du har lite mer tid att spendera vitare tänderna, andra behandlingar kan ge ännu bättre vitare resultat. De som söker en skonsammare alternativ för känsliga tänder bör försöka Crest 3D White mild rutin. Dessa remsor tillämpas för bara fem minuter varje dag, men ändå ge awesome vitare resultat som varar. Crest Whitening strips använda samma emalj-Safe blekning ingredienser som en tandläkare skulle använda. Så du kan vara säker på att de är säkra för dina tänder. Om du vill ha professionella vitare resultat till en bråkdel av kostnaden, prova Crest 3D White Professional Effects Luxe-40 strips. Applicera dessa avancerade tätnings remsor i trettio minuter varje dag. Du kommer att se resultat i tre dagar, och skörda full blekning fördelar i 20. Den avancerade tätningen gör att du kan äta och dricka samtidigt bär remsor, vilket gör det lättare att passa med blekning remsor i din dag. Du kommer också njuta av blekning resultat i upp till tolv månader efter avslutad en behandlingscykel. Om du vill ha den avancerade tätningen och stora vitare resultat men till en lägre kostnad, prova krönet 3D vit glamorös vit avancerad levande remsor. Applicera dessa remsor och gå om din vanliga rutin, och sedan ta bort dem trettio minuter senare. Du ser resultat på bara några dagar. Crest erbjuder även Whitening Strip behandlingar som kan ge samma vitare resultat som en $500 professionell behandling. Dessa remsor appliceras i två timmar om dagen, men du kommer att se resultat i en användning!

Hur använder du Whitening strips?

En av de bästa sakerna med blekning Strip behandlingar är hur lätt de är att använda. Till skillnad från hem blekning behandlingar som involverar brickor eller geler som måste noggrant tillämpas, blekning remsor är lätt tillämpas. En gång på, du kommer inte ens märka dem. Detta gäller särskilt Crest ’ s linje av blekning remsor med avancerad tätning. Varje bleknings band alternativ levereras med förpackningar av remsor i Slim paket. Varje förpackning innehåller en remsa som appliceras på din nedersta raden av tänder och en för toppen. Helt enkelt skala remsan bort av plast uppbackning, och anpassa remsan med tänderna. Undvik att applicera remsorna omedelbart efter att du har borstat tänderna. Detta kan orsaka irritation i tandköttet. Om du glömmer och borsta tänderna, helt enkelt vänta en stund för att tillämpa remsorna. När du har tillämpat remsan, försiktigt stoppa botten av remsan runt tänderna. Applicera sedan den andra remsan. När remsorna har tillämpats är det en bra idé att ställa in en timer så att du kommer ihåg hur länge du har burit dem och du vet när du ska ta bort dem. Ta bort remsorna innan den rekommenderade tiden för slitage är upp kan innebära att du inte kommer att få bästa möjliga blekning resultat. Bära blekning remsor för länge kan ibland resultera i tand känslighet. När du har tagit av remsorna, kasta bort dem. Även återanvända remsor kommer inte att skada dig eller dina tänder, de också inte ger någon blekning resultat. Borsta försiktigt tänderna efter att remsorna har tagits bort. Om du märker att du fortfarande har en del av gelen kvar på ytan av tänderna, kan du ta bort den genom att skölja munnen med vatten, torka eller borsta bort den. Denna gel är inte skadlig, så du kan också vänta tills den naturligt löses upp på egen hand.

Hur viktigt är det att hålla sig till en Whitening Strip behandlingsschema?

Saknas en Whitening Strip behandling kommer inte att skada dina tänder eller orsaka tänderna att förlora någon av de vitare resultat som du redan har. Men om du vill ha snabbare vitare resultat som varar, det är en bra idé att försöka att inte missa mer än en dag eller två medan du fyller en behandlingscykel. Om du har en stor händelse kommer upp som du vill att dina tänder att se sitt bästa för, till exempel ett bröllop eller fotosession, det är ännu viktigare att hålla sig till ett behandlingsschema. Om du är helt enkelt ute efter att vända gamla skador, det finns ingen skada i saknade behandlingar. När du använder blekning Strip behandling varje dag spelar ingen roll. Du kan tillämpa dem på morgonen på en dag, och under kvällen på nästa, och du kommer att njuta av samma vitare resultat. Du kan också använda flera blekning Strip behandlingsalternativ eller tillämpa flera remsor på en dag. Helt enkelt bära remsorna enligt anvisningarna, ta bort dem när du är klar, och tillämpa nästa uppsättning remsor.

Vem bör undvika att använda blekning Strip behandlingar?

Medan Crest ’ s Whitening Strip behandlingar använder säkra ingredienser för att producera naturliga vitare resultat, det finns vissa situationer där deras användning rekommenderas inte. Till exempel, om du har tandställning, blekning remsor kommer att vara omöjligt att tillämpa, och skulle inte ge blekning fördelar till det område som omfattas av hängslen. En blekning Strip behandling är ett bra sätt att bleka tänderna efter hängslen tas bort dock. Ytterligare, kvinnor som ammar bör kontrollera med sin läkare innan du påbörjar någon form av tandblekning behandling, inklusive blekning Strip system.

Hur kan du få ännu bättre vitare resultat?

Lägga till en vitare tandkräm och munvatten till din rutin efter att ha använt Whitening strips är ett bra sätt att få ännu bättre vitare resultat. Crest gör det enkelt att hitta den perfekta hygien rutinen för dina tänder. Helt enkelt matcha tandkräm till blekning bandsystem som du använder. Till exempel Crest 3D White briljans White och Crest 3D White glamorösa vita system inkluderar Whitening strips, tandkräm och mer för att hjälpa dig att få optimala vitare resultat.

Börja använda Whitening strips idag!

Om du är redo att vända skador på tänderna och njuta av en ljusare, vitare leende, börja använda en Crest Whitening Strip behandling idag! Medan Crest inte är kommersiellt tillgänglig i Storbritannien, kan det lätt beställas från euro vit och levereras direkt till din dörr. Du kan också beställa tandkräm och mer, för att hjälpa slutföra din blekning behandling. Crest Whitening Strip behandlingar är lätta att använda, och ger effektiva, långvariga resultat på bara en bråkdel av kostnaden för professionella blekning behandlingar. Oavsett om du vill vitare tänder för en speciell händelse i ditt liv eller om du bara vill känna sig mer självsäker i ditt leende, blekning remsor är ett bra, enkelt sätt att uppnå resultat.

Använd denna länk för att gå tillbaka till vår BLOGG