Hur man väljer rätt typ av tandblekning för dig

selecting the right Teeth Whitening kit
Ta väl hand om dina tänder frågor. Borsta och tandtråd varje dag är viktigt för din allmänna hälsa och för att hålla dina tänder och tandkött friska. Ditt leende säger mycket om dig. Men om du inte är nöjd med ditt leende eftersom dina tänder är inte så vita som de brukade vara, Crest professionella effekter Whitestrips kan vara den perfekta lösningen. Även om de flesta tandläkare idag erbjuder en mängd olika blekning tjänster, många människor väljer att titta på träkol tandblekning. Denna typ av tandblekning används ofta. Och, resultaten kan vara verkligt häpnadsväckande.

Tänder ändra färg över tid

När du tittar i spegeln, undrar du varför dina tänder har gulnat över tiden? Många människor gör. Sanningen är att dina tänder kan gult av olika anledningar.

Dricka och äta

Vissa livsmedel och drycker är mer benägna att färga tänderna än andra. Blåbär, te, kaffe och rött vin är vanliga syndarna. De har starka färgpigment som kan fästa på din tand emalj och orsaka långvariga fläckar.

Rökning

Du vet att rökning är dåligt för din hälsa, men det är dåligt för ditt leende också. Tjära och nikotin orsaka tänder till gult över tiden. Det är inte söt.

Åldrande

När vi åldras, det yttre lagret av våra tänder blir tunnare på grund av borstning och detta exponerar dentinet. Detta mjukare område eller dentin är inte lika vit som emalj. Detta kan orsaka dina tänder att ha en gulaktig utseende.

Trauma

Eventuella trauman eller skador på munnen eller tänderna kan orsaka dina tänder att ändra färg. När trauma inträffar, reagerar din kropp med en ökning i dentin, och detta resulterar i en gulnad utseende.

Medicinering

Många mediciner inklusive blodtryck mediciner och andra kan orsaka tänder till gult. Barns tänder kan också påverkas. Om de utsätts för vissa antibiotika före födseln eller som barn, kan deras tänder har missfärgning när de är äldre.

Tandblekning strips

Whitening strips är mycket effektiva och anses vara en av de bästa hem blekning produkter runt. Du kan se en märkbar förändring på bara några dagar. Det rekommenderas för dig att använda produkten i 14 dagar och sedan upprepa denna produkt var 4-6 månader för maximal nytta. Otroligt, denna typ av blekning behandling kan ta bort upp till 14 år av fläckar.

Enkel applicering

Whitestrips är så lätt att använda. Det finns en remsa för dina övre tänder och en för dina lägre tänder. De steg-för-steg-instruktioner tillhandahålls och mycket lätt att följa. Det finns inga röriga brickor eller lösningar att använda. Och, efter bara en applicering, du wont ’ behov någon instruktionerna. Remsorna för denna typ av tandblekning bör följa tänderna och stanna på plats utan att halka. Detta beror på avancerad tätningsteknik. Remsorna är lätta att applicera och lätta att ta bort också.

Prisvärd lösning

Jämfört med kostsamma vitare förfaranden som utförs i en tandläkare kontor, Crest Whitening strips är ganska överkomligt. Remsorna innehåller samma blekning agenter du hittar i dyrare blekning tekniker som används i tandvårds kontor. De viktigaste skälen till att de är billigare är material i Whitening strips är billigare, koncentrationerna är lägre, och du gör blekning själv. Du kan enkelt gå om din dag medan du bär Whitening strips. Det finns ingen utnämning att göra och ingen tid borta från arbetet för att besöka tandläkaren. Denna typ av tandblekning är verkligen ett prisvärt och bekvämt alternativ.

Fördelar med denna typ av tandblekning

Att ha en ljusare och vitare leende kan göra en skillnad i ditt liv på olika sätt. Det finns ingen anledning att dölja gula eller färgade tänder när det finns en sådan enkel lösning som kan förbättra ditt liv på ett positivt sätt.

Självförtroende

Om du måste dölja ditt leende, kan du inte presentera ditt bästa själv till världen. Om du ständigt oroa dig för vad andra människor tror, du kan inte vara dig själv. Vitare tänder kan hjälpa dig att känna dig mer självsäker i ditt leende och göra sociala situationer mindre besvärligt. Vitare tänder kan hjälpa dig att känna dig mer självsäker i ditt leende och göra sociala situationer mindre besvärligt. En ljusare, vitare leende kan förbättra ditt självförtroende och hjälpa dig att oroa dig mindre om vad andra kan tänka på ditt leende.

Friskt utseende

När ditt leende är vitt och ljust, du verkar mycket friskare än du skulle med färgade tänder. Att ha ett vackert leende visar att du bryr dig om din hälsa och utseende. Att ta hand om dina tänder är nödvändigt för allmän hälsa. Tänk på blekning som en normal aspekt av oral hälsa.

Redo för framgång

För de flesta människor är arbetsplatsen deras största sociala situation. Dina medarbetare ser dig varje dag, och det är viktigt att göra ett gott intryck. När du mår bra om dig själv, det är sannolikt att föra över på andra områden-inklusive ditt företag eller arbetsplats. Studier har visat många fördelar med att ha vita tänder. Resultaten av 1 2007 studie visade att personer med vita tänder uppfattas som pålitliga, professionella, självsäkra och utåtriktade.

Crest Whitening strips

Varför ska du välja Crest Whitening strips över alla andra märken där ute? Jo, det är enkelt. Crest är ett varumärke som är betrodd i tand industrin. De gör många kvalitetsprodukter och har funnits i många år. De är kända för utmärkta produkter som ger önskat resultat. Deras blekning remsor innehåller väteperoxid och avancerad tätningsteknik. Denna typ av tandblekning kommer att bleka ditt leende och ta bort år av uppbyggda fläckar. Så, om du funderar på blekning tänderna, Crest professionella effekter Whitestrips kan vara ett perfekt val. De är överkomliga, bekvämt och mycket effektivt. Du förtjänar det vackra vita leende du alltid har velat-ett leende du kan vara stolt över. Whitening strips är så lätt att använda. Och du behöver inte ens köra till affären. Varför vänta? Det är dags att ha leendet du alltid har velat. Om du har några frågor eller behöver mer information, vänligen kontakta oss idag!

Använd denna länk för att gå tillbaka till vår BLOGG