Vanliga frågor

vanliga frågor

På denna sida har vi försökt att svara på så många som möjligt av de vanligaste frågorna. Vi har förmodligen dock inte lyckats täcka alla frågor. 🙂

Vänligen kontakta oss om det är något du undrar över.

Vi hjälper dig gärna- så kontakta oss så ska vi göra vårt bästa.

Teeth Whitening FAQ's Online

Leverans & Returer

Hur skickas beställningen?

Alla beställningar skickas spårbart med förstklassig service från något av våra lager i USA,UK eller Asien.Detta innebär att din beställning hanteras snabbt och säkert och kommer att levereras med din lokala postservice eller DHL beroende på vilka artiklar du beställt.

Hur lång tid tar det för min beställning att komma fram?

Om du har beställt en Crest-produkt så kommer den att anlända inom 3-6 arbetsdagar; övriga produkter inom 1-3 arbetsdagar. Om leverans skulle ta längre tid än förväntat så kan du alltid spåra din beställning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Kan jag spåra min beställning?

Spårningsinformation kommer att skickas via email så fort beställningenhar skickats. Vanligtvis går inte beställningen att spåra förrän orderprocessen har startat eller att ordern har gått iväg för leverans.

Till vilka länder kan ni leverera?

Vi kan stolt säga att vi kan leverera till hela världen och helt utan fraktkostnad!

Accordion Panel

Nej, eftersom produkter som skickas utanför Europa oftast är av relativt lågt värde så tillkommer inga andra kostnader för mottagaren.

Kan jag ändra min leveransadress?

Leveransadress kan ändras ända fram till att varan ska skickas. Eftersom de flesta beställningar skickas redan samma dag rekommenderar vi att du ringer vår kundtjänst på:

+44 0203 859 7333

Kan jag returnera mina varor?

Varor kan returneras för återbetalning inom 30 dagar efter köpet.Varan måste då vara i försäljningsbart skick i originalförpackning, oskadd och oöppnad. För alla typer av återbetalning måste kontakt tas med kundtjänst inom 14 dagar från det att varan mottogs. Retur av varan kan göras inom 28 dagar från mottagning av varan. Om varan är öppnad kan vi inte under några omständigheter godta en retur eller göra en återbetalning.

Tandblekning

Hur fungerar tandblekning?

Tandblekning är en enkel process. Tandblekningsprodukter innehåller en av två olika blekmedel(väteperoxid ellerkarbamidperoxid). Dessa blekmedel bryter ner missfärgningarna till mindre delar vilket gör missfärgningen mindre koncentrerad och dina tänder vitare.

Är tandblekning säkert?

Ja, många studier har kommit fram till att tandblekning är säkert och orsakar inte några skador på emaljen. Blekningssystemen är speciellt utformade för att bibehålla hälsan i tänder och tandkött samtidigt som de skyddar din emalj och gör dina tänder vitare.

Fungerar tandblekning på tandproteser eller lagningar?

Tandblekning fungerar endast på naturliga tänder. Därför bleks intekappor, kronor, fasader, fyllningar eller proteser. Använd inte tillsammans med tandställning. Om du är i behov av tandläkarvård, har pågående tandläkarvårdeller har missfärgning från medicinering – fråga då din tandläkare om tandblekning är lämpligt.

Är tandblekning permanent?

Nej, tyvärr är ingen tandblekning permanent. Hur länge dina tänder kommer att vara vita beror på en mängd olika faktorer;bl.a. hur ofta du dricker kaffe, the, mörka drycker, rödvin eller om du röker. Genomsnittstiden för hur länge en blekning håller kan därför variera allt från 6 månader upp till 2 år.

Jag har känsliga tänder, vilken tandblekningsprodukt är rätt för mig?

Vi skulle rekommendera våra naturliga tandblekningsprodukter eftersom de inte innehåller peroxid. Detta innebär att de inte alls orsakar någon känslighet. Du kan testa Crest Whitestrips om du villoch till en början bara använda dem enstaka dagar för att sedan öka användningen succesivt.Om du skulle uppleva ilningar från Crest Whitestrips så var medveten om att det bara är temporärt och inte kräver läkarvård.

Crest Tandblekning

Hur använder jag Crest 3D Whitestrips?

Det är bäst om du inte borstat tändernajust innan du applicerar remsorna. Öppna förpackningen och ta loss remsan. Ta bort skyddsplatsen och applicera remsan längs tandlinjen. Tryck försiktigt för att få en jämn kontaktyta mot tänderna. Vik överskottet av remsan runt tänderna för att hålla den på plats.Använd remsan den tid som bruksanvisningen anger, ta därefter lös den och kasta bort den.

När kommer jag att få synliga resultat?

Synliga resultat varierar från person till person, men de flesta börjar se resultat efter några dagar och full effekt efter slutförd behandling.

Kan gravida kvinnor använda Crest Whitestrips?

Det finns inga bevis på att tandblekning skulle vara skadligt då du ammar eller är gravid, men vi rekommenderar ändå att du rådgör med din läkare innan du använder Crest 3D White Whitestrips.

Kan jag använda remsorna längre än föreskriven tid för att få bättre resultat?

Vi rekommenderar att följa instruktionerna för respektive produkt. Användning längre tid än rekommenderat kan leda till ilningari tänderna och/eller obehag i tandköttet.

Kan jag återanvända en remsa?

Nej, att återanvända en remsa kommer inte att ha någon tandblekningseffekt. Även om det finns gel kvar på remsan så har väteperoxiden försvunnit.

Vad händer om jag hoppar över en behandling?

Du kan missa eller hoppa över en eller några behandlingar utan att det påverkar den blekande effekten.

Är det OK att använda 3D Whitestrips om och om igen?

Ja. Med Crest 3D Whitestrips, kan du använda en remsa direkt efter en annan. Bär remsan rekommenderad tid, ta sedan bort; skölj eller torka av om det behövs, lägg sedan på nästa remsa.

Vad gör jag om remsorna lossnar?

Använd en spegel för att sätta fast remsorna ordentligt och se till att remsan har bra kontakt med tänderna. Om remsan håller på att börja lossna, stäng munnen och sug ihop läggarna för att trycka remsan på plats igen. Rör inte remsan med tungan. Du kan försöka att försiktigt trycka in remsani mellanrummet mellan dina tänder med hjälp av fingernageln, vik den sedan över och bakom dina tänder. Crest Professional Effects har Advanced Seal technology—speciellt designadatt fästa på dina tänder.

Kan jag använda remsorna över natten då jag sover?

Nej, använd inte Whitestrips över natten eller när du sover. Dessa behandlingar är utformade att endast användas under den rekommenderade användningstiden och remsorna kan utgöra en kvävningsrisk om de används då du sover.

Ibland har jag vita fläckar på mina tänder direkt efter jag använt Crest Whitestrips, kommer dessa att försvinna?

Ja, de vita fläckarna är tillfälliga. Dessa fläckar är inte farliga och kommer att försvinna inom några timmar.

Hur tar jag bort överflödigt gel från mina tänder efter en behandling?

Eftersom överflödigt gel inte är farlig, kan du göra något av följande:

 

  1. Skölj munnen med vatten
  2. Torka av gelen från tänderna
  3. Borsta bort det med tandborsten
  4. Låt det vara, det kommer att försvinna av sig självt.
Hur lång tid efter min tandblekning bör jag vänta med att äta?

Att äta efter du använt Whitestrips kommer inte att påverka resultatet. Det finns inga restriktioner kring mat & dryck efter du använt Crest 3D White Whitestrips.

Kan jag borsta tänderna före och efter användning av Crest Whitestrips?

Du kan borsta tänderna försiktigt efter du använt Crest Whitestrips men BORSTA INTE TÄNDERNA DIREKT INNAN EN BEHANDLING. Det är för att förhindra att irritation i tandköttet uppstår. Vi rekommenderar Crest 3D White Brilliance Whitening tandkräm som komplement till dina remsor för optimalt resultat.

Mina Crest 3D Whitestrips har passerat bäst-före datumet, går de fortfarande att använda?

Även om Crest 3D White Whitestrips som passerat bäst före datumär säkra att använda så rekommenderar vi inte användning efter utgånget datumeftersom den blekande effekten i ingredienserna kommer att vara försvagad.

Vilka ingredienser innehåller Crest 3D Whitestrips?
VattenHindrar karbomer från att torka ut tänderna.
GlycerinFuktbindare som gör gelen tjockare och hjälper gelen att bli mer klistrigt så att det fastnar på tänderna.
VäteperoxidBlekande ingrediens
KarbomerGelämnde som ger fästande egenskaper åt gelet.
Polyvinylpyrrolidone (PVP)Limpolymer
PEG (polyethyleneglycol)Fuktbindare som gör gelen tjockare och hjälper gelen att bli mer klistrigt så att det fastnar på tänderna.
Akrylater sampolymerFörtjockningspolymer. Hjälper att hålla remsan i ett stycke under användning.
Natriumhydroxid*Justerar PH till neutral
Sodiumsackarin*Bättre smak
Pyrofosfat*Skyddar mot tandsten. Finns endast i Crest 3D White Whitestrips Stain Shield missfärgningsskydd
* Dessa ingredienser är basen av natriuminnehållet – se Näringsinnehållsförteckningen för samtligt natriuminnehåll.
INGREDIENSER – Remsor och skyddshölje
BlekningsremsorPolyeten
SkyddshöljePolypropen

Naturliga tandbleknings-kit och aktivt kol-kit

Vad är skillnaden mellan dessa kit och Crest Whitestrips?

Våra sortiment Snow White ochbotanisk tandblekning med aktivt kolhar en peroxidfri, 99% naturlig formula som även är vegansk och ej djurtestad. Detta innebär att det inte orsakar några ilningar i tänderna och produkten är helt och fullt EU-reglerad. Blekningsffekten är inte riktigt lika snabb som Crest Whitestrips men du uppnår det önskade resultatet över en något längre tids användning.

Kommer det att göra mina tänder vitare?

Ja, absolut! Våra naturliga tandblekningsprodukter har tagits fram speciellt för att försiktigt ta bort ytliga missfärgningar och samtidigt skydda dina tänder och ditt tandkött. Den här formulan är vetenskapligt bevisad att kunna göra dina tänder upp till 8 nyanser vitare på bara 10 dagar.

Kommer den att orsaka någon tand- eller tandköttskänslighet?

Inte alls! Våra naturliga tandblekningsprodukter kommer inte att orsaka någon känslighet varken på tänder eller tandkött. Vi använder enspeciellt designad, Zero Sensitivity Formula som ärgodkänd av EU för att försäkra dig om att slippa smärta och ilningar då du använder dessa metoder.

Min LED-lampa till mitt Snow White-kit fungerar inte, vad ska jag göra?!

Ingen panik! Allt du behöver göra är att öppna batteriluckan på baksidan av din LED-lampa, och ta bort plastskyddet mellan batteriet och lampan. Prova också att vända på batterierna om det skulle behövas. VÄNLIGEN NOTERA: Påslagningsknappen är designad att inte slås på vid stötar. Använd ett fast och bestämt tryck för att slå på din LED-lampa.

Hur ofta ska jag använda blekningskitten?

Vi rekommenderar att du fullföljer din behandling och upprepar sedan var 3:e till 6:e månad ifall det behövs. Vår Snow White Teeth Whitening-Penna är också ett bra komplement för att underhålla ditt vita leende mellan behandlingarna.

Vad händer om jag råkar svälja gelen?

Oroa dig inte, du kommer att klara dig fint!Gelen är helt säker och kommer inte att orsaka några skador eller göra dig sjuk.