4 Mindre kända viktiga punkter för tandborstning

branqueamento dentario preço

Människor använder vanligtvis metoden att städa sitt hus, redskap där de lagade mat, sin kropp och kläder. Dessa rengöringsvanor skulle hjälpa dem att upprätthålla sin mentala ro och rutin. På samma sätt gör de sig borsta för att befria tänderna från plack och andra bakterier . Om rätt borstmetoder inte implementeras skulle rengöringen emellertid inte vara tillräcklig. Tandläkare har föreslagit följande fyra metoder som kan hjälpa till med korrekt tandborstning.

  • Den första väsentliga saken är tandborstenas liv. Vanligtvis skadas inte borstarna lätt, och vi fortsätter att använda dem i månader. Emellertid påverkar regelbunden användning vanligtvis styrkan hos borsten, och de skulle också smittas av bakterierna i munnen. Dessutom är den grundläggande regeln för borstning att applicera borsten i 2 minuter 2 gånger om dagen. Att borsta mer kan skada tandköttet.
  • Bortsett från en tandborste använder personen tandkräm för att rengöra tänderna. Så det finns kriterier för att välja pasta och det kan inkludera att använda en ADA-ackrediterad tandkräm. Ackrediteringen skulle säkerställa att pastan inte innehåller några skadliga kemikalier. Dessutom är pastan avsedd för uppfriskning av munnen, och att bara använda en bönestorlek förbi e skulle göra rengöringsjobbet.
  • Efter att ha fått en korrekt tandborste och klistra måste personen anta lämplig borstteknik. Tekniken fokuserar på att använda borsten i rätt vinkel mot tandköttet. De måste hålla borsten i 45 grader så att rörelsen skulle bli tillgänglig och det skulle inte skada tandköttet. Storleken på borsten bör dessutom vara så att den når alla munens hörn.
  • Borstens borst måste vara mjuk och rörelsen måste också vara smidig. Vidare måste personen flytta borsten fram och tillbaka för att rengöra alla tändernas ytor. Rengöring av innerytan skulle hjälpa till att ta bort all plack mellan tänderna.
Tandborstborsten

Således är ovanstående punkter av yttersta vikt om personen vill hålla tänderna friska. Men det skulle finnas någonstans i munnen där borsten inte skulle fungera. Så det bästa sättet att lösa sådana problem är att rengöra tänderna regelbundet genom en tandläkare, bortsett från att titta på saker som du konsumerar.

Använd denna länk för att gå tillbaka till vår BLOGG