Fungerar naturliga tandblekning? Här är allt du behöver veta?

Naturlig tandblekning

Tandhygien och vård är den viktigaste en person bör ta hand om. Ett leende utan pärlemorfärg kommer att stoppa dig att le åt andra och få dem att glina åt dig själv. Vitheten och färgen på dina tänder är vad folket först märker när du ler till dem. Våra tänder har också porer som vår hud. Allt du äter eller dricker absorberas av porerna och gör det känsligt och får dig att drabbas av tandproblem. Våra tänder blir gula på grund av två orsaker och dessutom påskyndas de också efter ålder. Det främsta skälet till att våra tänder blir gula beror på

• Emaljförtunnning: Det yttre lagret består av emalj, som tunnas upp med mat, åldras och få har ett naturligt tunt lager

Fläckar: Mat som kaffe, te och annan dryck kan färga tänderna och göra din emalj tunnare och öka gulningen. Även konsumtion av tobak och andra hälsorelaterade problem kan göra tänderna gula

Här är några metoder som kan få dina tänder att se vitare:

Göra dietförändringar

Mat spelar en viktig roll i munhygien. Livsmedel som är sura i naturen kan få dina tänder att se gula ut genom att tunnla ut emaljen. I allmänhet rekommenderar tandläkare att vänta 30 minuter för att äta efter att du borstat tänderna. Även sluta röka hjälper till att minska oral hälsa och förhindrar skador på emaljen.

Olje dra

Kokosnötsolja anses vara den bästa oljan som används för att dra olja eftersom den har hälsofördelar. Oljetrekking hjälper till att minska effekterna av bakterier i munnen och hjälper till att upprätthålla munhygien. Drift av kokosnötsolja hjälper till att minska plack och hjälper till att bleka tänderna.

Borsta tänder med bakpulver

Borsta tänder med bakpulver

Baking Soda har i allmänhet blekningskapacitet och det skapar alkaliska egenskaper i dina tänder som hjälper till att förhindra bakterietillväxt. Tandkräm med bakpulver har förbättrats avsevärt när det gäller att förebygga plack jämfört med pasta som inte har bakpulver.

Väteperoxid

Den har en naturlig blekare som hjälper till att döda bakterier i munnen. Väteperoxid fungerar som en muntvätt innan du borstar tänderna. Se till att du koncentrerar och använder så att det inte skadar tänderna.

Äppelcidervinäger

Apple Cider Vinegar har ett naturligt rengöringsmedel, men överdriven användning av ACV kan erodera dina tänder emalj.

Metoder för att förhindra tandfläckar:

förhindra tandfläckar

• Undvik mat och dryck som kan orsaka missfärgning av tänderna.

• Om intaget av socker är begränsat i din kost kan din tand förhindras från fläckar

• Mat som är rik på kalciumkälla hjälper till att förhindra att dina tänder blir gula.

• Att borsta tänder två gånger och besöka din tandläkare kan hjälpa till att underhålla dina tänder.

• Aktivt kol hjälper till att ta bort gifter och förhindrar att dina tänder blir gula.

• Att upprätthålla munhygien är lika viktigt än att bibehålla din hälsa. För bättre resultat bibehålla korrekt hygien som hjälper till att förebygga fläckar i tänderna.

Använd denna länk för att gå tillbaka till vår BLOGG