Aldrig helt klädd utan ett professionellt leende

professional teeth whitening

Aldrig helt klädd utan ett professionellt leende

ETT professionellt utseende omfattar inte bara formell klädsel, men också sofistikerade kroppsspråk tillsammans med en naturlig ansiktsuttryck. När det gäller ansiktsuttryck, de flesta företagsorganisationer kräver sina anställda att hälsa sina kunder och seniorer med ett leende, samtal måste vara artig med ett leende på läpparna. På ett exakt sätt kan den professionella getup aldrig vara komplett utan en säker leende. EN självsäker leende behöver en ren och felfri protes set. För att ha en perfekt eller presentabel leende, du behöver vita tänder, det är den viktigaste delen och det är där tandblekning processen kommer in.

Hur färgning börjar

Det finns flera människor som ifrågasätter varför man behöver tandblekning process för en vacker och elegant leende. Vi börjar alla vårt liv med normala vita tänder välsignade av porslin typ emalj yta som täcker dem. Varenda tand i ett munhåla består av några mycket mikroskopiska kristallina stavar, tand emalj faktiskt gör jobbet för att skydda de inre tänderna från de hårda effekterna av trauma, gnisslande, tugga, och Syraattacker som uppstår på grund av kryddstark mat, socker, rökning, föroreningar, och andra sådana saker. Men eftersom tiden går emaljen börjar bära ut och blir mer transparent ge väg ut till den gula färgen på dentin som råkar vara kärnmaterialet i din tand. Den vanliga tugga processen orsakar miljontals mikro-sprickor i emaljen vars effekt kommer att lysa efter år av användning. Under normala förhållanden tänder kan verka intakt initialt, men med tiden deras livslängd håller minskar. Så småningom dessa sprickor börjar fylla upp med skräp som leder till förlust av glans och utveckling av en tråkig och matt utseende.   EN ordentlig tandblekning process skulle säkerställa lägligt avlägsnande av skräp och fläckar, lämnar emaljen sprickor exponeras och öppna. Resten görs av saliv som åter mineralizes några av dessa sprickor snabbt medan resten blir fylld med organiskt skräp igen. På grund av deposition av skräp, ansikten tanden två typer av tand fläckar, den yttre och inneboende sådana.

Yttre fläckar

Den yttre fläckar orsakas av tobak, mat, eller mörkt färgade drycker eller vardagens slitage. Dessa är mestadels ytliga fläckar som kan tas bort med regelbunden borstning. Men om personen väljer att hålla sig vårdslös om dessa, kommer det att penetrera de inre lagren av emalj och få ingrodda.

Inneboende fläckar

Den inneboende fläckar, å andra sidan, är de som finns på insidan av tänderna. Dessa resultat från åldrande, trauma, oönskad exponering för mineraler, eller överdriven förtäring av fluor. Tidigare var läkarna av uppfattningen att inneboende fläckar inte kunde korrigeras med blekning eller andra relaterade processer. Men, tandvården har gått till en nivå som även de inre mest fläckar kan tas bort med take-Home Kit. Dessa verkligen bidra till att upprätthålla vitheten i tänderna i åratal. I fall, dessa misslyckas man kan alltid gå för andra kosmetiska lösningar som lätt kan ta hand om den inre nivån fläckar.

Vad du kan göra

Det finns flera alternativ tillgängliga med avseende på tandblekning dessa dagar. Man kan använda tandblekning remsor eller följa i-Office Whitening process eller ens gå för take-hem blekning kit, Crest Whitening strips, till exempel har kommit upp som den mest hållbara lösningen för tandblekning. De erbjuder ett brett utbud av dessa produkter som varierar beroende på deras effektivitet och krav.

Använd denna länk för att gå tillbaka till vår BLOGG